Årets alumn 2017

Tid: 12.10-13.10
Plats: C4, hus C Campus Valla

Möt Årets alumner
Lyssna till inspirerande berättelser om engagemang, karriär och att välja väg efter utbildningen.

Psykologen som bygger gym för själen
Oskar Henrikson är LiU-alumn från Psykologprogrammet. Han är medgrundare av Psykologifabriken, som gör kunskaper inom psykologi tillgängliga för alla, och grundare och vd för Habitud, ett psykologiskt gym där man kan ägna sig åt psykologisk träning och utmana sina vanor. I ett samhälle där den psykiska ohälsan ökar vill han fokusera på det friska och uppmuntra människor att ägna sig åt själslig friskvård på samma sätt som de tränar och äter rätt för att må bra fysiskt.

Innovationsexperten som vill inspirera fler tjejer att välja teknik

Sofie Lindblom är LiU-alumn från Civilingenjörsprogrammet i medieteknik. Hon har ett brinnande engagemang för innovation och mångfald och på bara några år har hon hunnit med en spännande karriär, bland annat som Global Innovation Manager på Spotify och vd och medgrundare för den globala innovationsplattformen Ideation 360. Samtidigt har hon engagerat sig ideellt för att tjejer inte ska missa de möjligheter och den bredd som finns inom ingenjörsyrket och samhället inte ska gå miste om deras kompetens.

Datum: 12 oktober
Plats: Sal C4, C-huset, Campus Valla

11.40 Mingel med bubbel och lunchmacka
12.10–13.10 Ceremoni och föredrag

Frågor? Kontakta Jessica Peterson, 013-28 56 38, alumni@liu.se

Vi bjuder på lunchmacka!

Anmälningssidan är stängd. Skicka e-post till alumni@liu.se för möjlighet till efteranmälan. Om du behöver ändra i din anmälan eller avanmäla dig, kontakta alumni@liu.se.