Alumnimingel på Kalasmottagningen 2017

Datum: 2017-09-06
Tid: 18:00
Plats: Saab Arena

​Nyss tagit examen? Grattis!
Då har du blivit alumn (före detta student) och är varmt välkommen till vårt mingel för nyblivna alumner och andra VIP-gäster under Kalasmottagningen den 6 september i Saab Arena!

Vid Kalasmottagningen firar vi såväl nya studenter som nya alumner. För en sak är säker: Studielivet må vara avslutat, men inte din relation med LiU. Minglet kan du snarare se som en festlig början på en livslång kontakt.

Anmäl dig redan idag för att träffa gamla studiekamrater och nya bekanta. Ta chansen att frossa i god mat och dryck och inte minst oförglömliga minnen.

Mässa i Saab Arena kl 14-18
18:00 VIP-tältet öppnar
19:00 Välkomstdrink
19:15 Rektor Helen Dannetun hälsar välkomna
19:30 Buffé
21:30 ca Konsert med E-type, stora scenen, Saab Arena

Övriga inbjudna VIP-gäster är representanter för Kalasmottagningens samarbetspartner: Linköpings och Norrköpings kommuner, Region Östergötland, Linköpings universitet och flera företag.

Sista anmälningsdag är den 29 augusti.

Hoppas vi ses!

LiU Alumni

Passa på att gå med i vårt alumninätverk via liu.se/alumni

Anmälningssidan är stängd. Om du behöver ändra i din anmälan eller avanmäla dig, kontakta alumni@liu.se.